Απολογισμός 30ου Π.Μ.Δ.Χ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζεται ένας σύντομος απολογισμός μου, από τη θέση του Προέδρου του 30ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας.

 

Η ομιλία αυτή, έγινε στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, με αφορμή τη βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν στον Διαγωνισμό, τελετή που ακολουθήθηκε από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

 

3 χρόνια λειτουργίας του δικτυακού τόπου asimellis.gr

Το βίντεο που ακολουθεί, συμπυκνώνει τις βασικότερες δράσεις, που συνόδευσαν την προσφορά του δικτυακού τόπου www.asimellis.gr τα τελευταία 3 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την υποστήριξη και την αγάπη που επέδειξαν, οι περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες μας ως τώρα!

Σ. Ασημέλλης

Stand Up Science στο Avaton

Με μεγάλη επιτυχία, η ομάδα των Science Reactors στην οποία συμμετέχω, άνοιξε το Avaton International Festival, στις 16 Ιουνίου 2016, με την παράσταση Stand Up Science.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την παράσταση και το κλίμα που αυτή δημιούργησε.

Επιστήμη και χιούμορ, παντρεμένα... ανισόρροπα!

 

Καλή σας διασκέδαση!

Η θανατηφόρα απάτη του τσαρλατανισμού

 

Σήμερα, υπέπεσε στην αντίληψή μου, άρθρο της κυρίας Αριάδνης Γερούκη στο δικτυακό τόπο "Τι λες τώρα;", το οποίο φέρει τίτλο "Η θανατηφόρα απάτη της χημειοθεραπείας".

 

Θερμή παράκληση, να δαπανήσετε λίγα λεπτά για να το διαβάσετε από εδώ ή εδώ.

 

Ακολουθεί η απάντησή μου:

Διαβάστε περισσότερα: Η θανατηφόρα απάτη του τσαρλατανισμού

Άρθρο στην εφημερίδα "Το Ποντίκι", για την παράσταση Stand Up Science

Άρθρο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μηνά Βιντιάδη, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Το Ποντίκι", στις 18/2/2016 και αφορούσε στην παράσταση Stand Up Science, στην οποία συμμετείχα με το Eye Fixed It!.

 

O Στράτος Ασημέλλης είναι χημικός. Τον γνώρισα όταν κάποτε βοήθησε την κόρη μου στις εξετάσεις του πανεπιστημίου. Πάντα ανήσυχος και δημιουργικός, γράφει βιβλία και ξαφνικά ανεβαίνει στη… σκηνή. Το μόνο αρνητικό στη ζωή του είναι τα ηλεκτρόνια! Ήταν μέντορας σε τρεις Διεθνείς Ολυμπιάδες Χημείας. Έχει μεταπτυχιακό στην Ανόργανη Χημεία, ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Πληροφορική, ενώ κάνει το διδακτορικό του στη Διδακτική της Χημείας. Εργάζεται ως δάσκαλος Χημείας σε δημόσιο σχολείο. Ευτυχώς, δεν μεταφέρει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα στα πειράματά του!

Διαβάστε περισσότερα: Άρθρο στην εφημερίδα "Το Ποντίκι", για την παράσταση Stand Up Science